Welkom!

Leuk dat je op mijn website kijkt en dat je interesse hebt in mijn holistische schoonheidspraktijk.
Ik ben Petra Baan, gediplomeerd schoonheidsspecialiste/masseur en reiki behandelaar.
Voor gezichts- en wellness behandelingen, energetische behandelingen en voedingsadvies ben je bij mij aan het goede adres. Beautysalon Skinfood werkt met de producten van het ayurvedische merk Lakshmi en ayumi. Alle behandelingen zijn holistisch en geef ik met pure aandacht voor jou. Mijn keuze voor 100% natuurlijke, duurzame, biologische producten van bijzondere merk is gezond voor ons én voor Moeder Aarde. Huidverbetering én wellness in de zuiverste vorm.

Mijn passie is om jou optimale ontspanning, huidverbetering en healing te bieden in mijn sfeervolle praktijk. Even helemaal niets anders dan het ontvangen, afgestemd op jouw wensen. Zalige producten op je huid, warme stenen in je handpalmen, een warm voetenbad, en de persoonlijke geurreis met essentiële oliën zijn onderdeel van de (h)eerlijke behandelingen en maken deze tot een beleving. Of je nu kiest voor een 30, 60  of de 90 minuten durende verzorging, je verlaat de salon altijd ‘gereset’ en met een stralende huid.

Ook bij het oplossen van huidproblemen ervaar je ontspanning tijdens de (soms pijnlijke) behandeling. Indien je wenst kan ik je ook voorzien van voedingsadvies om ook van binnenuit je huid te ondersteunen naar een goede gezondheid.

Wil je een energetische behandeling om beter in je vel te zitten en gewoon meer energie te krijgen dan kan dit ook mogelijk door middel van een reiki behandeling. Reiki is universele levensenergie, die zich overal bevindt en wordt tijdens de behandeling op het lichaam overgebracht. Ik ben gediplomeerd reiki behandelaar.( reiki 1 en 2 )

Natuur zuiver, biologisch, duurzaamheid, optimale ontspanning en 'goed voor jezelf zorgen' zijn belangrijke begrippen voor mij. We leven in een hectische, stressvolle maatschappij waardoor wij snel aan onszelf én de natuur voorbijgaan. Schoonheid komt van binnenuit en ik help je met het bereiken van de balans tussen het innerlijk en het uiterlijk.

Een bezoek aan Beautysalon Skinfood is een cadeau aan jezelf.

Liefs,

Petra Baan

Scroll naar boven