Welkom!

Leuk dat je op mijn website kijkt en dat je interesse hebt in de holistische praktijk
Mijn naam is Petra Baan geboren in 1976 en alleenstaand moeder van Mathijs. Hij is 14 jaar.

De praktijk is gevestigd aan huis. Met een gemoedelijke huiskamer sfeer. Op een bijzondere plek Heijplaat. Ook wel het verborgen geheim genoemd. Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste/masseur en reiki behandelaar.

Ik ben opgegroeid in een tuindersgezin. Ik heb de kwaliteit rust van mijn vader en het liefdevolle zorgzame van mijn moeder. Mijn rugzak was inmiddels behoorlijk vol geraakt en dit was jammer genoeg geen kleding ūüėČ Zo ben ik mezelf gaan verdiepen in zelfontwikkeling. Van Tibetaans boedisme, ayurvedische gezondheidleer tot recent master NLP.¬†

Ik heb een voorbeeld gegeven van een kwaliteit die ik na inzicht en ontwikkeling tot de mijne kan noemen. Door dicht bij mezelf te blijven en wat van de ander is bij de ander te laten, blijf ik in liefdevolle verbinding met mezelf. 

Immers een  stralende huid, ontspannen leven en goed in je vel zitten: het heeft meer met elkaar te maken dan de meeste mensen denken.

Ontdek de helende behandelingen voor huid, hart en ziel. Een stralende huid komt van binnenuit. De huid is een spiegel van wat zich in jouw hoofd en lichaam afspeelt. 

De behandelingen gaan daarom verder dan in een reguliere schoonheidssalon. 

Ik vertrouw op de biologische huidverzorgingsproducten van  MARIA ÅKERBERG. Passend gemaakt voor jouw en wat nodig hebt op dat moment. Met natuurzuivere en 100% biologische producten zorg ik voor duurzame huidverbetering. 

In de behandelingen zetten we alle stress en drukte even buiten de deur.   

De behandelmethode is een mix tussen holistische coaching, healing, huidverbetering met hoogwaardige producten.

Zo wordt jouw innerlijke balans versterkt. Je gaat even terug naar alleen voelen, naar het hier en nu. 

Samen maken we een reis die je uitnodigt om een diepere connectie met jezelf aan te gaan. Een investering in de kern van jouw zijn. Ik verzorg jouw inner én outer beauty, zodat jij naar huis gaat met een stralende huid, meer rust in je hoofd en meer energie. 

Een bezoek aan Beautysalon Skinfood is een cadeau aan jezelf. 

Liefs, 

Petra 

 

Scroll naar boven