Welkom!

Leuk dat je op mijn website kijkt en dat je interesse hebt in mijn holistische schoonheidspraktijk.
Ik ben Petra Baan, gediplomeerd schoonheidsspecialiste en massagetherapeut.
Voor gezichts- en wellness behandelingen, huidadvies, voedingsadvies ben je bij mij aan het goede adres. Beautysalon Skinfood werkt met de producten van het ayurvedische merk Lakshmi. Alle behandelingen zijn holistisch en geef ik met pure aandacht voor jou. Mijn keuze voor 100% natuurlijke, duurzame, biologische producten van bijzondere merk is gezond voor ons én voor Moeder Aarde. Huidverbetering én wellness in de zuiverste vorm.

Mijn passie is om jou optimale ontspanning én huidverbetering te bieden in mijn sfeervolle praktijk. Even helemaal niets anders dan het ontvangen van mijn aandacht, afgestemd op jouw wensen. Zalige producten op je huid, warme stenen in je handpalmen, een warm voetenbad, en de persoonlijke geurreis met essentiële oliën zijn onderdeel van de (h)eerlijke behandelingen en maken deze tot een beleving. Of je nu kiest voor een 30, 60  of de 90 minuten durende verzorging, je verlaat de salon altijd ‘gereset’ en met een stralende huid.

Ook bij het oplossen van huidproblemen ervaar je ontspanning tijdens de (soms pijnlijke) behandeling. Indien je wenst kan ik je ook voorzien van voedingsadvies om ook van binnenuit je huid te ondersteunen naar een goede gezondheid.

Natuurzuiver, biologisch, duurzaamheid, optimale ontspanning en 'goed voor jezelf zorgen' zijn belangrijke begrippen voor mij. We leven in een hectische, stressvolle maatschappij waardoor wij snel aan onszelf én de natuur voorbijgaan. Schoonheid komt van binnenuit en ik help je met het bereiken van de balans tussen het innerlijk en het uiterlijk.

Een bezoek aan Beautysalon Skinfood is een cadeau aan jezelf. Graag een afspraak: WhatsApp naar 06-24294509 of mail info@beautysalonskinfood.nl

Liefs,
Petra Baan

Scroll to top