Start vandaag nog met een strippenkaart voor een massage of gezichtsbehandeling

Laat je huid weer stralen en geniet van een echt verwenmoment. Bij een gezichtsbehandeling gaan schoonheid, gezondheid en verzorging hand in hand. Met alle aandacht voor jou en je huid.

Lichamelijk en geestelijk tot rust komen is een wezenlijke behoefte en geen luxe. Massages ondersteunen het zelfherstellend vermogen en dragen bij aan de fysieke en mentale balans.

Strippenkaart voor massage of gezichtsbehandeling. De strippenkaart bestaat uit 5 behandelingen van 60 minuten. Met een leuke korting op het totaalbedrag van 10%

strippenkaart 5 behandelingen van 60 min. normaal €347,50 nu voor €312,75

 

 

Meet & Treat kennismakingsbehandeling

Wil je graag op een natuurlijke en gezonde manier jouw huid verbeteren of verjongen. Wil je graag weten wat je kunt doen aan jouw huidproblemen en wil je meer ontspanning ervaren?

Dan is een Meet & Treat behandeling echt iets voor jou. Tijdens de  Meet & Treat krijg je een goed idee krijgen waarbij jou het probleem is ontstaan. Dit kan komen door darmproblemen, verkeerde voeding voor jouw lichaam of door stress.

Tijdens de Meet & Treat krijg je na de intake een volledige behandeling afgestemd op jouw huid en welzijn. We reinigen de huid, geven de huid een dieptereiniging met evt. een peeling (hangt van de huid conditie af), masseren de huid en je krijgt een masker.

Na de behandeling krijg je advies mee voor jouw huid en welzijn. Dit zal bestaan uit voedingsadvies, product gebruik en e.v.t. supplement advies. Alles optimaal afgestemd om jouw huid en welzijn.

Na afloop is er de mogelijkheid om een starters set van het natuurlijke Zweedse merk Maria Akerberg met 10% korting te kopen zodat je ook thuis kan werken aan een mooie, gezonde en stralende huid.

Je bent van harte welkom!

1e kennismakingsbehandeling €47,50 i.p.v. €54,50
Duur 45 min
Scroll naar boven