Bij Beautysalon Skinfood  kan je ook lichttherapie ondergaan en genieten van de vele bewezen voordelen zoals het verminderen van rimpels door aanmaak van collageen en extra aanmaak van vitamines en hormonen.

Een stralende huid, ontspannen leven en goed in je vel zitten: Het heeft meer met elkaar te maken dan de meeste mensen denken. Met de juiste behandeling en holistische lifestyletips werkt dat proces optimaal. Zelfs beschadigde cellen kunnen dan sneller herstellen.

Er zijn ook zeer positieve ervaringen van gebruikers bij onder andere auto-immuun ziekten, ontstekingen, allergieën, depressie, burn-out, minder snel verzuring van spieren, beter slapen enz. Je krijgt minstens een goed humeur!

De lichttherapie bevat géén UV licht. Het bevat een deel van het rode en infrarode lichtspectrum wat zich ook in zonnestraling bevindt. Lichttherapie op zich, is een effectieve, natuurlijke en veilige behandeling.

 xpoboost mini

De voordelen

Activeert het zelf herstellend vermogen van het lichaam

Versterkt het immuunsysteem

Optimaliseert stofwisselingsfuncties

Stimuleert herstel van lichaamscellen

Verbetert en stabiliseert de mentale / emotionele staat

Vermindering van allergische klachten

Snellere groei/ heling bij botbreuken en weefsels

Huid verbetering

Verbeterde doorbloeding

Verbeterde lymfe afvoer

Ondersteuning bij het ontgiften

Verbetert het slapen

Een unieke kans om de helende effecten van lichttherapie in combinatie met een behandeling te ondergaan.

Waardoor je weer balans ervaart in je innerlijk welzijn en je ondersteunt in het proces van huidverbetering.

Deze behandeling kan geboekt worden in combinatie met een andere behandeling. 

 

 

Is een infrarood warmte lamp niet hetzelfde als dit lichttherapie apparaat?

Om een vergelijkbare dosis bijna infrarood (NIR) en roodlicht te ontvangen zoals met dit lichttherapie apparaat, zou je vele malen langer moeten behandelen met de infrarode warmtelamp. Dat is feitelijk qua uitvoering en gezondheid onmogelijk, omdat de warmte van de infrarood lampen ons lichaam (dus ook binnen in het lichaam) te veel verhitten. Dit is een beetje vergelijkbaar met een magnetron effect, je ingewanden zouden kunnen verbranden. Hierdoor kun je niet te dicht en niet te lang bij een infrarood warmte lamp, omdat het dan te heet zou worden in ons lichaam. Concluderend: dit apparaat werkt vele malen krachtiger zonder het lichaam te (over)verhitten.

Wat is lichttherapie?

LED-Lichttherapie straalt rood en bijna infrarood licht uit waarop het lichaam biologisch positief reageert. Dit effect wordt fotobiomodulatie genoemd. Dit is niets nieuws, het zonlicht veroorzaakt ook fotobiomodulatie, en bevat ook dit lichtspectrum van rood en infrarood gedurende de hele dag.

Deze kleuren zijn goed te zien tijdens het opkomen en ondergaan van de zon; niet alleen mooi, maar het blijkt ook gezond voor het lichaam. Je kunt fotobiomodulatie (lichttherapie) het best vergelijken met de fotosynthese van planten, zonder het zonlicht kunnen planten niet groeien en herstellen. Bij de mens is het ook zo, zonlicht zorgt voor aanmaak van belangrijke vitaminen en energie. Niet alleen via de huid, het grootste orgaan, maar ook via de ogen. Lichttherapie met LED licht is niet verhittend zoals een laser of als lange golf infra rood.

 

 

 

 

 

Scroll naar boven