Contact

Adres & route

Beautysalon Skinfood

Vestastraat 33
3089 RL Rotterdam

Reis met de waterbus

Mijn holistische schoonheidspraktijk op Heijplaat ligt op een paar minuten lopen van de halte Rotterdam Heijplaat-RDM van de waterbus. Plan hier je reis met de waterbus.

Corona Maatregelen

Naar aanleiding van het Corona virus, zijn er strikte hygiëne maatregelen genomen in de salon.
Dit houdt voorafgaande aan de behandeling voor u het volgende in:

  • Heeft u of één van uw gezinsleden (lichte) klachten als neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging (tot 38 graden), koorts (vanaf 38 graden) en/of benauwdheidsklachten, dan dient u thuis te blijven en de afspraak te annuleren. Geannuleerde afspraken worden niet in rekening gebracht. Ook ik zelf zal mij strikt aan deze regels houden en het kan dus ook voorkomen dat ik de afspraak moet annuleren.
  • Mondkapjes is verplicht, voor medewerkers en klanten. In de behandelruimte hoef je geen kapje op. Het mag natuurlijk wel, als je dit prettig vindt. Ik draag natuurlijk wel een mondkapje.
  • Verder vraag ik om tijdens de afspraak de aanwijzingen op te volgen (o.a. handen wassen / desinfecteren bij binnenkomst en vertrek).
  • Registratie: ik ben verplicht om de bezoekers te registeren. Ik gebruik daarvoor de gegevens van je boeking.

Een vraag? Een afspraak maken?

Scroll naar boven