Contact

Adres & route

Beautysalon Skinfood

Vestastraat 33
3089 RL Rotterdam

 

Corona Maatregelen

Naar aanleiding van het Corona virus, zijn er strikte hygiëne maatregelen genomen in de salon.

Dit houdt voorafgaande aan de behandeling voor u het volgende in:

Heeft u of één van uw gezinsleden (lichte) klachten als neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging (tot 38 graden), koorts (vanaf 38 graden) en/of benauwdheidsklachten, dan dient u thuis te blijven en de afspraak te annuleren. Geannuleerde afspraken worden niet in rekening gebracht. Ook ik zelf zal mij strikt aan deze regels houden en het kan dus ook voorkomen dat ik de afspraak moet annuleren.

Tijdens de behandeling draag ik een mondkapje en desinfecteer ik natuurlijk ook mijn handen.

Verder vraag ik u om tijdens de afspraak de aanwijzingen op te volgen (o.a. handen wassen / desinfecteren bij binnenkomst en vertrek.

Reis met de waterbus

Mijn holistische schoonheidspraktijk op Heijplaat ligt op een paar minuten lopen van de halte Rotterdam Heijplaat-RDM van de waterbus. Plan hier je reis met de waterbus.

Een vraag? Een afspraak maken?

Scroll naar boven